Βούτσης: Θα είναι η τελευταία συνεδρίαση για το ΕΣΡ -Πληροφορίες πως θα προτείνει Κουτρομάνο 

10/11/16 • 12:51 | UPD 10/11/16 • 12:55

Η έκτη Διάσκεψη των Προέδρων θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 με τα δεδομένα να μπερδεύονται, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Βούτσης θα προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ ον υποψήφιο της ΝΔ, Αθανάσιο Κουτρομάνο.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας με δημοσιογράφους απέφυγε να επιβεβαιώσει η να διαψεύσει την πληροφορία του thetoc.gr για τον Αθανάσιο Κουτρομάνο  και περιοριστικέ απλώς στο να απαντήσει «ουδέν σχόλιο».

Οι ίδιοι κύκλοι, μετέφεραν επίσης μήνυμα του προέδρου της Βουλής προς όλες τις κατευθύνσεις, που ξεκαθαρίζει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα είναι και η τελευταία.

Παράλληλα ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να ξανασυνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων για το θέμα αυτό γιατί δεν πρέπει να ευτελίζονται τα πρόσωπα».

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Νίκος Βούτσης προσέλθει στη σημερινή Διάσκεψη με αυτή την πρόταση, τότε είναι σαφές πως η κυβέρνηση πετάει το γάντι στην αξιωματική αντιπολίτευση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ωστόσο από την πλευρά της η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει πως μπορεί ο κύριος Αθανάσιος Κουτρομάνος να πρόκειται για μια δική της πρόταση όμως τονίζει πως το ζητούμενο δεν είναι μόνο τα πρόσωπα θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συναίνεση τη δέσμευση του πρωθυπουργού για κατάργηση του αριθμού των 4 αδειών και του άρθρου 2α του νόμου Παππά.

 

Copy link
Powered by Social Snap