Επίσκεψη «μήνυμα» στην Τουρκία: Στο Παρίσι τον Ιανουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επίσκεψη «μήνυμα» στην Τουρκία: Στο Παρίσι τον Ιανουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μία ακόμα σημαντική επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί στις 21 Ιανουαρίου το Παρίσι και θα δίνει δεκτός από τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε μεταβεί στο Παρίσι και λίγο μετά την εκλογή του στην πρωθυπουργία της χώρας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τον πρόεδρο της Γαλλίας θα βρεθεί, φυσικά, η τουρκική προκλητικότητα. Άλλωστε, η Γαλλία από την πρώτη στιγμή στήριξε την Ελλάδα και συγκρούστηκε ανοιχτά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσον αφορά στην παράνομη δραστηριότητα της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 7 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει γίνει δεκτός στον Λευκό Οίκο από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version