Αυγενάκης: Ήταν ανασχηματισμός Καμμένου

07/11/16 • 13:15 | UPD 07/11/16 • 13:15

«Στην ουσία πρόκειται για έναν ανασχηματισμό Καμμένου», δήλωσε ο βουλευτής και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε:

«Αυτός ο ανασχηματισμός είναι στα μέτρα των εσωτερικών ισορροπιών, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των εσωτερικών ισορροπιών του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ουσία δεν είναι ανασχηματισμός Τσίπρα, είναι ανασχηματισμός Καμμένου. Αφού έχει καλύψει το σύνολο των κυβερνητικών θέσεων, ένα μεγάλο μέρος των κυβερνητικών θέσεων, από την πλειονότητα των στελεχών των ΑΝΕΛ, κάλυψε ένα μεγάλο μέρος ο κ. Τσίπρας στη συνέχεια, των κυβερνητικών θέσεων, με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που απλώς καταφέρνει να εξασφαλίσει – έστω για μικρό διάστημα – εσωτερική ισορροπία, αποβάλλοντας στην ουσία έναν μεγάλο αριθμό πασοκογενών στελεχών.

Αλλά όλα αυτά μικρή αξία έχουν μπροστά στον στόχο. Ο στόχος αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από το να διατηρηθεί η Ελλάδα σε επίπεδο τουλάχιστον συζήτησης και διαπραγμάτευσης και εξέλιξης των μεταρρυθμίσεων σε καλό ρυθμό – πράγμα το οποίο δεν το βλέπουμε. Άρα συζητάμε για κάτι το οποίο ούτως ή άλλως έχει αποτύχει από το ξεκίνημά του».