ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»

Παππάς – Αρτεμίου στο σπίτι κυβερνητικού αξιωματούχου της Βενεζουέλας [εικόνες]

06/11/16 • 18:01 | UPD 06/11/16 • 18:10

Στις φωτογραφίες – ντοκουμέντο που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής εμφανίζονται στο Καράκας ο κ. Νίκος Παππάς μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο, έμπειρο σε θέματα διαχείρισης offshore εταιριών, Αρτέμη Αρτεμίου, τον πρώην υπουργό (και τότε υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ) Κώστα Ησυχο και στελέχη της ελληνικής εταιρίας που βρέθηκαν επίσης στη Βενεζουέλα.

Οι κύριοι Παππάς, Αρτεμίου, Ησυχος και οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού ομίλου πόζαραν στο σπίτι κυβερνητικού αξιωματούχου στο Καράκας, τον Αύγουστο του 2013, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βενεζουέλα, στο πλαίσιο της επίσημης αποστολής τους.

Κάντε κλικ στο Έντυπο για μεγέθυνση
Κάντε κλικ στο Έντυπο για μεγέθυνση

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Παππάς και Ησυχος εκπροσωπούσαν το κόμμα της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης στο επίσημο αλλά μη ανακοινωθέν ταξίδι, με σκοπό, όπως ανέφερε ο ίδιος ο κ. Παππάς, την πραγματοποίηση «πολιτικών συναντήσεων» και την «ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων με τη χώρα».

typos

Ο Νίκος Παππάς εμφανίζεται με καλοκαιρινό ντύσιμο και βερμούδα, ενώ οι κύριοι Αρτεμίου και Ησυχος φορούν και οι δύο κόκκινο κοντομάνικο πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Υπενθυμίζεται ότι το κόκκινο πουκάμισο είναι το ένδυμα που είχε καθιερώσει ο Ούγο Τσάβες για τους οπαδούς του.

typos2

Η εμφάνιση του Νίκου Παππά στο σπίτι του κυβερνητικού αξιωματούχου της Βενεζουέλας, όπου φαίνεται να υπάρχει χαλαρό και φιλικό κλίμα, με ποτά και γλυκά, μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο και τα στελέχη της ελληνικής εταιρίας, φανερώνουν την οικειότητα στο πλαίσιο των πολιτικών και λοιπών επαφών της αποστολής.