Κοτσακάς: Δεν υπήρξα συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου στα υπουργεία

03/11/16 • 18:09 | UPD 03/11/16 • 18:19

Εξηγήσεις για τη στενότητα της σχέσης που γράφτηκε ότι είχε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο προσπάθησε να δώσει ο επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Κοτσακάς μιλώντας στο ραδιόφωνο Action 104,6.

Όπως είπε εγώ δεν είχα ποτέ συνάφεια στις υπουργικές ή στις όποιες άλλες δραστηριότητες του, η μόνη συνάφεια που είχα ήταν ότι εκείνος ήταν εκλεγμένος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και εγώ εκλεγμενός γραμματέας του οργανωτικού τα δύσκολα χρόνια του ’90.

«Ναι το 1996 στήριξα την υποψηφιότητά του όπως και το 50% του ΠΑΣΟΚ γιατί ήξερα που θα πήγαιναν τα πράγματα και η εξέλιξη της διακυβέρνησης Σημίτη με δικαιώνει» πρόσθεσε ο κ. Κοτσακάς ο οποίος επισήμανε επίσης ότι «με τον Άκη συνεργάστηκε το 50% των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και αρκετοί από αυτούς βρίσκονται σήμερα στα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ».

Όσον αφορά τη θέση του ως επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με έχουν αποδεχθεί οι σύντροφοί μου. Προσέγγισα τον ΣΥΡΙΖΑ το 2010 και έχω συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων μου σε αυτό που έχει γίνει».