Πανικός και κατρακύλα της κυβέρνησης Τσίπρα - Παππά

Προπαγάνδα Κρέτσου κατά ΝΔ- Δικαιοσύνης μέσω των…πρεσβειών μας

02/11/16 • 07:54 | UPD 02/11/16 • 07:56

Ακόμα μία κίνηση που έρχεται για να καταδείξει τα εμφατικά αδιέξοδα που ανοίγονται στον ορίζοντα της συγκυβέρνησης ήρθε χθες στη δημοσιότητα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Ελληνες για «πανικό και κατρακύλα» που δεν έχει τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «liberal», πριν από λίγα εικοσιτετράωρα από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο στενός συνεργάτης του κ. Παππά, Λευτέρης Κρέτσος, εστάλη ηλεκτρονική αλληλογραφία, μέσω της οποίας καλούνται τα γραφεία Τύπου των πρεσβειών της χώρας μας στο εξωτερικό «να αξιοποιήσουν» άρθρο του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης, μέσω του οποίου εκτοξεύονται πρωτοφανή πυρά τόσο κατά της αντιπολίτευσης, όσο και εναντίον της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα, πάντα, με το «liberal», ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, εστάλη από την επικεφαλής της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Εξωτερικού της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Κατερίνα Λάμπρου, email προς όλες τις πρεσβείες με εντολή προβολής στα ΜΜΕ του εξωτερικού του άρθρου του Λευτέρη Κρέτσου, με τίτλο «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;».

Στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία, η κ. Λάμπρου παροτρύνει προς την κατεύθυνση… αξιοποίησης των αναφορών του κ. Κρέτσου, ενημερώνοντας παράλληλα ότι το «γραφείο Τύπου της χώρας μας στο Παρίσι έχει ήδη μεταφράσει το κείμενο Κρέτσου στη γαλλική γλώσσα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΤΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου