Λεβέντης: Ο Πολύδωρας είναι η χειρότερη επιλογή Τσίπρα

30/10/16 • 12:27 | UPD 30/10/16 • 12:27

Η κυβέρνηση επέλεξε τον Βύρωνα Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ γιατί είχε εκφραστεί θετικά για τον νόμο Παππά, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων χαρακτήρισε αυτή την επιλογή ως τη χειρότερη που θα μπορούσε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για το Συμβούλιο, προσθέτοντας «Αν επέλεγαν τον Σταύρο Δήμα ή τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, θα έφερναν σε δύσκολη θέση την ΝΔ».

Μιλώντας στο «Ε», ο κ. Λεβέντης δήλωσε ακόμη ότι η Ενωση Κεντρώων δεν ήταν ποτέ κοντά σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς ζητάμε συνεχώς οικουμενική κυβέρνηση, η οποία είναι η έσχατη ελπίδα για να μπορέσει η χώρα να βγει από το αδιέξοδο», πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε ότι οι δανειστές δεν ζητούν τέταρτο μνημόνιο, αλλά πρόσθεσε «με τα νέα μέτρα που θα πάρουμε σε λίγο καιρό, γιατί δεν βγαίνει το πρόγραμμα, αναγκαστικά μας οδηγούν σε ένα τέταρτο μνημόνιο».

Πηγή: Λεβέντης: Ο Πολύδωρας είναι η χειρότερη επιλογή Τσίπρα -Θα έφερνε ταραχή στη ΝΔ αν πρότεινε Δήμα ή Ανδριανόπουλο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/297833/leventis-o-polydoras-einai-i-heiroteri-epilogi-tsipra-tha-eferne-tarahi-sti-nd-proteine#ixzz4OYfM6Ygn