Όταν ο Βύρων Πολύδωρας υποστήριζε τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

29/10/16 • 12:31 | UPD 29/10/16 • 15:02

Υπέρμαχος του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες δηλώνει ο Βύρων Πολύδωρας!

«Με το `νομοσχέδιο Παππά`, τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των ‘νταβατζήδων’, όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής», σημειώνει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η «διαπλοκή» καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που «κοσμούν» κατ` επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια. Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας. Αυτή είναι τώρα», συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας ο οποίος έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου.

«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα ‘προσχήματα’ δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της ‘διαπλοκής’, απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται αλλά και εκτίθενται αυτοεξευτελιζόμενοι» τόνισε ο κ. Πολύδωρας.