ΝΔ για τη στροφή ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των αποδήμων: Καλοδεχούμενη η πιρουέτα

18/10/19 • 21:07 | UPD 18/10/19 • 21:08

Newsroom eleftherostypos.gr

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στη στροφή που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της ψήφου των αποδήμων.

Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να συμπορευθεί με το ΚΚΕ σχετικά με το ζήτημα της ψήφου των αποδήμων, σχολίασε με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία η οποία κάνει λόγο για «καλοδεχούμενη πιρουέτα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας ότι η άρνησή του να δεχθεί την ισοτιμία της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού τον οδηγεί σε πολιτική απομόνωση, κάνει τη συνήθη στροφή 180 μοιρών και δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση σε ένα μείζον θέμα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή πλεύσης από ΣΥΡΙΖΑ και «σύμπλευση» με ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

«Την ίδια στιγμή συνεχίζει να ψεύδεται. Λέει ότι είναι το πρώτο κόμμα που έχει καταθέσει αναλυτική πρόταση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, όταν επί 4 χρόνια όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα, αλλά αγνόησε προκλητικά και τις τέσσερις προτάσεις που κατέθεσε η ΝΔ στη Βουλή, τελευταία εκ των οποίων τον Φεβρουάριο του 2019», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης: Προς συμφωνία οδεύουν τα κόμματα – Τα τέσσερα βασικά σημεία

«Ας είναι. Καλοδεχούμενη η πιρουέτα. Θα είναι ένα σπουδαίο μήνυμα για την πατρίδα μας αν η πρόταση νόμου ψηφιστεί κι από τους 300 της Βουλής. Μένουμε σε αυτό. Τα υπόλοιπα τα ξέρουν οι πολίτες και τα κρίνουν», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Copy link
Powered by Social Snap