Πολάκης για τηλεοπτικές άδειες: Έχουμε πόλεμο και η Αριστερά ξέρει να πολεμάει

27/10/16 • 00:56 | UPD 27/10/16 • 00:59

Με μία άνευ προηγουμένου ανακοίνωση μέσω facebook ο υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης καταφέρεται κατά των δικαστικών αρχών οι οποίες έκριναν αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Παύλος Πολλάκης κάνει λόγο για πόλεμο στον οποίον βρίσκεται η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η αριστερά ξέρει να πολεμάει, επικρίνει την απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ τονίζει πως «θα επανέλθουμε»

Ολόκληρη η ανάρτηση του έχει ως εξής:

Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα .

Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .
Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι ειναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!
Υγ2 όταν μιληςα για το πρόβλημα της Δικαιοσυνης πριν δυο τρεις μήνες στο περιστέρι, μου την έπεσαν με «ιερή αγανάκτηση» όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για «ασέβεια » .Κατι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!
Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!

polakis-facebook