Λεβέντης: Ολοι έχουν δεχθεί το «Νόβα Μακεντόνια» για την ΠΓΔΜ [βίντεο]

26/10/16 • 13:39 | UPD 26/10/16 • 13:41

Στην καταγγελία ότι πρεσβευτής μεγάλου κράτους του είπε ότι «έχουμε δεχθεί το «Νόβα Μακεντόνια» όλοι. Και ο Κώστας ο Καραμανλής και ο Τσίπρας και ο Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου» προχώρησε ο Βασίλης Λεβέντης σε δηλώσεις του μετά τη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγιου Δημητρίου στη Θεσαλονίκη.

«Όλοι έχουν δεχθεί το «Νόβα Μακεντόνια». Εσείς κύριε Λεβέντη δεν θέλετε η λέξη Μακεδονία να είναι στα Σκόπια; Του είπα, και να το έχουν δεχθεί αυτοί, δεν ρώτησαν τον λαό. Ο λαός διαφωνεί. Και έργο της Ένωσης Κεντρώων και όλων των υγιών δυνάμεων είναι να αλλάξουν όνομα τα Σκόπια γιατί έχει τραυματιστεί το ηθικό της Μακεδονίας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Στην συνέχεια επανέλαβε το αίτημά του για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης: «Με 152 και 153 βουλευτές δεν θα έρθει καμιά επένδυση στην Ελλάδα. Δεν έχω κανέναν άλλον λόγο να αντιστέκομαι στον Τσίπρα ή στον Μητσοτάκη. Και ο Μητσοτάκης να βγει τίποτε δεν θα κάνει και θα καταρρεύσει σε τρεις μήνες και θα καταλάβουμε ότι ο ενάμισης χρόνος που χάθηκε και δεν κάναμε την οικουμενική επήλθε η ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα».