Δημοσκόπηση Interview: Πρόωρες εκλογές και όχι στον νόμο Παππά λένε οι Θεσσαλονικείς

25/10/16 • 15:08 | UPD 25/10/16 • 15:08

Συμφωνούν σε ποσοστό 79% οι ψηφοφόροι της ΝΔ στο αίτημα για πρόωρες εκλογές, ενώ στην συντριπτική τους πλειοψηφία ,δηλαδή σε ποσοστό 90% ,αποδέχονται την πρόταση του κόμματος για την απόσυρση πρώτα του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες και μετά τη σύνθεση νέου ΕΣΡ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Βεργίνα Τηλεόραση».

Όσο για την πρόταση για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ σε ποσοστό 30% μέσα στα επόμενα 2 χρόνια , στην πλειοψηφία τους (73%) οι ψηφοφόροι της ΝΔ , τη βρίσκουν απόλυτα ρεαλιστική.

Η δημοσκόπηση της εταιρείας INTERVIEW που έγινε για τη Βεργίνα Τηλεόραση σε ένα δείγμα 550 ατόμων που δηλώνουν ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην Α και Β περιφέρεια Θεσσαλονίκης, αποτυπώνει τις διαθέσεις των ψηφοφόρων του κόμματος αλλά και την ουσιαστική στήριξη των επιλογών του αρχηγού της ΝΔ , Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό αναδεικνύεται και από τα υψηλά ποσοστά αποδοχής των αντιπροέδρων του κόμματος.

Ενδεικτικά, η αξιολόγηση των στελεχών της ΝΔ δίνει 82% θετική γνώμη για τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ο Κωστής Χατζηδάκης που συγκεντρώνει το 78% των θετικών γνωμών των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Πατήστε εδώ και δείτε όλη την δημοσκόπηση