Με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και την άρτια οργάνωση

Στις κάλπες οι ΟΝΝΕΔίτες [εικόνες]

23/10/16 • 17:24 | UPD 23/10/16 • 17:24

Με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και την άρτια οργάνωση, ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής προέδρου, Κεντρικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην Πολιτική Επιτροπή του συνεδρίου επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Όπως είπε υψηλόβαθμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ κάνει πράξη όσα ζήτησε από το βήμα του συνεδρίου της ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, για καθαρές διαδικασίες, βάζοντας οριστικά τέλος σε πρακτικές μειοψηφιών οι οποίες πλήγωσαν την εικόνα της τα προηγούμενα χρόνια.

onned3

Σε κούρσα για δύο υποψηφίους αναδεικνύεται η μάχη για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, καθώς η καταστατική διάταξη για 120 υπογραφές για κάθε υποψηφιότητα βγάζει εκτός παιχνιδιού τον πρώτο που είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, τον εκ Μακεδονίας προερχόμενο Θανάση Βαμβίνη, ο οποίος μάλιστα το ανακοίνωσε από το βήμα του συνεδρίου.

onned1

Έτσι, τις απαραίτητες υπογραφές συγκέντρωσαν δύο υποψήφιοι, οι οποίοι και εν τέλει θα αναμετρηθούν: ο Κώστας Δέρβος, συνεργάτες του οποίου μετέδιδαν πως δεν είχε κανένα πρόβλημα στη συλλογή των υπογραφών και ο Ανδρέας Καρασαρίνης από τη Λέσβο, ο οποίος επίσης κατάφερε να συμπληρώσει τον μαγικό αριθμό «120».

onned2