Τι θα πει ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του

Ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τον Τσίπρα ως εχθρό της νέας γενιάς στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

20/10/16 • 22:20 | UPD 20/10/16 • 22:21

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει την Παρασκευή (21/10), στις 19:00, στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον «εχθρό της νέας γενιάς».

Εκτός από την επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα θα του καταλογίσει αναφορικά με την πολιτική που ακολουθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα τονίσει τα στοιχεία της επανίδρυσης: 32.000 νέοι και νέες μπήκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και γράφτηκαν στην ΟΝΝΕΔ, πάνω από το1/3 συμμετέχουν για πρώτη φορά σε κομματική νεολαία και πάνω από το 56% των συμμετεχόντων είναι κάτω από 23 ετών.

Θα περιγράψει τη νοοτροπία που πιστεύει ότι πρέπει να έχει η νέα γενιά και θα ζητήσει από τους νέους και τις νέες μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να γραφτούν στο μητρώο νέων στελεχών. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανανεώσει στην πράξη τη Νέα Δημοκρατία καθώς είναι όραμά του η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα να είναι η νεότερη στην ιστορία της Ελλάδας.