Αλλάζουν όλα στην αγορά εργασίας υπέρ των εργαζομένων και των συνεπών επιχειρήσεων, τονίζει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης σε ανάρτησή του στο Twitter.
«Με αυτά που εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο Π/Θ @kmitsotakis αλλάζουν όλα στην αγορά εργασίας υπέρ των εργαζομένων, των συνεπών επιχειρήσεων, των εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία, της πλήρους απασχόλησης & της νομιμότητας! Ξεδιπλώνουμε το καινοτόμο σχέδιό μας & αρχίζει άμεσα η υλοποίηση!» αναφέρεται στην ανάρτηση του κ. Βρούτση.
Με αυτά που εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο Π/Θ @kmitsotakis αλλάζουν όλα στην αγορά εργασίας υπέρ των εργαζομένων των συνεπών επιχειρήσεων των εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία της πλήρους απασχόλησης & της νομιμότητας!
Ξεδιπλώνουμε το καινοτόμο σχεδιό μας & αρχίζει άμεσα η υλοποίηση!— Yiannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) September 7, 2019







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-300x200.jpg)













