Για «ασφαλίτικες μεθόδους» και «αυριανισμό» κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ την Αυγή

19/10/16 • 14:05 | UPD 19/10/16 • 14:05

Για «ασφαλίτικες μεθόδους», «αριστερές παρακρατικές υπηρεσίες» και για «αυριανισμό» το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί  την «Αυγή» εξαιτίας της δημοσιοποίησης του ονόματος δικαστικού του ΣτΕ.

«Πώς το δέχονται αυτό οι υπουργοί κι οι βουλευτές του; Πώς το δέχονται οι δημοσιογράφοι της «Αυγής», που με την συμμετοχή ή την ανοχή που επιδεικνύουν, έχουν μετατρέψει την ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς σε μια από τα πιο κίτρινα έντυπα;» διερωτάται το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Όλοι οι «αντιφρονούντες» είναι ύποπτοι… αλλά οι «αριστερές» παρακρατικές Υπηρεσίες Πληροφοριών επαγρυπνούν και φροντίζουν! Οι ασφαλίτικες μέθοδοι και τα αρχεία Υπηρεσιών Πληροφοριών, τα οποία εμπλουτίζονται ανελλιπώς, είναι στοιχεία που βοηθούν καθώς φαίνεται στην «καθαρότητα» της «ιδεολογίας» και την επίτευξη των στόχων του κυβερνητικού σήμερα ΣΥΡΙΖΑ».

Από εκεί κια πέρα ρωτά: «ποια είναι αυτά τα σκοτεινά πρόσωπα που τους έδωσαν το όνομα του ανώτατου δικαστή, την ιδιωτική ζωή του οποίου, κάποιοι κύκλοι προσέφεραν τροφή στα στόματα φασιστοειδών και ύποπτων οικονομικών – πολιτικών συμφερόντων;…Και γιατί δεχθήκαν, αυτοί οι, διαπρύσιοι κατά τα άλλα, υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να παίξουν αυτόν τον ρόλο;. Είναι πολύ λυπηρό που 42 χρόνια μετά την δικτατορία, αριστεροί αυτή την φορά «κύκλοι», άλλοτε κυνηγημένοι για τα φρονήματα τους, να έχουν επιλέξει στην προσπάθεια τους να ελέγξουν και να καθοδηγήσουν την δικαιοσύνη, σε ένα θέμα μάλιστα που αφορά στην ελευθερία της ενημέρωσης , να χρησιμοποιούν μεθόδους που φέρνουν στην μνήμη τις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας του τόπου».

Στην συνέχεια υπενθυμίζει ότι: «πριν από την δικτατορία των συνταγματαρχών, ακροδεξιοί παρακρατικοί «κύκλοι» που είχαν ως στόχο τους τότε την ΕΔΑ, για να σπιλώσουν και να πλήξουν το κόμμα της Αριστεράς την αποκαλούσαν: «Χαφιεδά». Τώρα στα πλαίσια της απόφασης της κυβέρνησης Τσίπρα για «μαύρο» στην ελεύθερη ενημέρωση και της απόπειρας να επιβληθεί συνολικότερα η αυταρχική καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κάποιοι άλλοι «κύκλοι», με «αριστερό» αυτή τη φορά προσωπείο, αλλά το ίδιο σκοτεινοί και αποκρουστικοί, έχουν επιδοθεί σε μια μεθοδευμένη και καλά οργανωμένη επιχείρηση σπίλωσης μη αρεστών προσώπων, κομμάτων και θεσμικών κρατικών λειτουργών. Στην προσπάθεια τους αυτή η «σχολή του αυριανισμού» αποδεικνύεται ένα πολύ χρήσιμο πολυεργαλείο. Την ασπάστηκαν και την χρησιμοποιούν χωρίς ενδοιασμούς».