Σχέδιο «εξόντωσης» του Στουρνάρα από τον ΣΥΡΙΖΑ δίπλα σε… 8χρονα!

17/10/16 • 09:53 | UPD 17/10/16 • 09:55

Σχέδιο «εξόντωσης» του Διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ σε παιδικό πάρτι και μια «αποκαλυπτική συνομιλία» έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Βηματοδότη» όλα έγιναν σε παιδικό πάρτι στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ οπού ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο γιος διευθυντή γραφείου πρωτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους, συνοδευόμενο από τον πατέρα του.

Εκεί λοιπόν υπάρχει μια στιχομυθία μεταξύ του στελέχους και του διευθυντή για την παραμονή του Γιάννη Στουρνάρα στην διοίκηση της τράπεζας και ο διευθυντής αποκαλύπτει με ποιον τρόπο θα τον εκδιώξουν.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Είναι δυνατόν, θα πείτε, να κατασκευάζονται πολιτικές και οικονομικές συνωμοσίες σε ένα παιδικό πάρτι; Απ’ αυτά που συμμετέχουν παιδάκια μέχρι οκτώ χρονών; Και όμως είναι. Ιδού λοιπόν η απόδειξη. Πριν από μερικές ημέρες στο πάρτι ενός πιτσιρικά, το οποίο διοργάνωσαν οι γονείς του, ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν προσκεκλημένο και το παιδί διευθυντή γραφείου πρωτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους, το οποίο βεβαίως προσήλθε με το δωράκι του, συνοδευόμενο από τον πατέρα του. Κάποια στιγμή ένας άλλος πατέρας (συριζαίος κι αυτός, διορισμένος μετακλητός στο Δημόσιο) πλησιάζει τον διευθυντή και του λέει δήθεν εμπιστευτικά: «Αυτόν τον Στουρνάρα τι τον κρατάτε ακόμα; Γιατί παραμένει στη θέση του;».
nnn
Ο διευθυντής του κυβερνητικού στελέχους χαμογέλασε και είπε: «Περίμενε λίγο ακόμα και θα τον διώξουμε. Θα τον εξαφανίσουμε από την πολιτική σκηνή». Ο άλλος τον ρώτησε:«Και πώς θα τον διώξετε;». Και ο διευθυντής τού απάντησε: «Εχουμε σχέδιο. Θα του βγάλουμε δυο-τρία σκανδαλάκια, θα τον κράξουμε και θα αναγκαστεί να φύγει μόνος του. Αν όχι, θα τον διώξουμε εμείς. Οπως ακριβώς έκαναν οι Κύπριοι με τον δικό τους κεντρικό τραπεζίτη». Οι διάλογοι είναι αυθεντικοί και έτσι ακριβώς μου μεταφέρθηκαν. Ελα όμως που τους έμαθε και ο κεντρικός τραπεζίτης. Και ξέρετε ποια ήταν η αντίδρασή του; «Αυτοί δεν βάζουν μυαλό».