Ο κ. Τσίπρας επέλεξε ταβέρνα στο Λαύριο αυτή τη φορά και εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση, αφού πλέον οι υψηλοί τόνοι που προέβλεπε η προεκλογική εκστρατεία έχουν πέσει. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο Λαύριο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, συνοδευόμενος από στελέχη και φίλους του κόμματος.
Και αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας επέλεξε μια ψαροταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, όπως είχε κάνει την παραμονή των ευρωεκλογών, όταν τότε είχε βρεθεί στο Κερατσίνι. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, μία μάλιστα του έδωσε και ένα λουλούδι, ενώ δεν αρνήθηκε σε όσους του ζήτησαν να βγάλουν μια selfie μαζί του.




![Μαρινάκης για Τσίπρα: Εμφανίστηκε να θέλει να κάνει rebranding και κατέληξε να ξαναγίνεται Λαφαζάνης και Βαρουφάκης [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/marinakis-tsipras-150x150-jpg.webp)