Η Νοτοπούλου προσπαθεί να οικειοποιηθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνοντάς τον αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ

26/06/19 • 11:09 | UPD 26/06/19 • 12:59

Newsroom eleftherostypos.gr

Στην αφίσα εικονίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς

Μια προεκλογική αφίσα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δημοσίευσε στο Instagram η Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή την αναθέρμανση της πολιτικής συζήτησης για το ζήτημα της απόδοσης ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών.

Στην αφίσα εικονίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και με αυτή της εθνικής Ελλάδας και συνοδεύεται από τη φράση “Greek to the core” (ελεύθερη μετάφραση: «Ελληνας μέχρι το μεδούλι») και το «Ησουν πάντα ένας από εμάς».

Στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση, ωστόσο, η Κατερίνα Νοτοπούλου επιτίθεται στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η αφίσα της Κατερίνας Νοτοπούλου:

View this post on Instagram

Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on

«Ξέχασε» να συγχαρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Συγκεκριμένα, η κυρία Νοτοπούλου -που μετά την ήττα της στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ- στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και “γράφει” Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας “θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε”…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!»

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου «ξέχασε» να συγχαρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή της, την οποία ανέβασε τόσο στον λογαριασμό της, όσο και στα stories της.

Copy link
Powered by Social Snap