Συνεχίζεται η κόντρα

Ντιμπέιτ: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ελα να κάνουμε οι δυο μας – Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Έχεις ήδη απαντήσει!

25/06/19 • 17:18 | UPD 25/06/19 • 18:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Το ντιμπέιτ συνεχίζει να απασχολεί την πολιτική επικαιρότητα με τον Αλέξη Τσίπρα να ξεχνά τι είχε πει στο παρελθόν και τώρα να υποστηρίζει άλλα

Το ντιμπέιτ συνεχίζει να απασχολεί την πολιτική επικαιρότητα.

Με ανάρτηση που έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος προσωπικά στον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, την οποία συνοδεύει και με βίντεο από δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη θυμίζει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είχε δεσμευθεί στην Βουλή πως θα γίνουν όσα debate θέλει μόλις προκηρυχθούν εκλογές.

Όλη η ανάρτηση: «Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο ντιμπέιτ της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας, απάντησαν άμεσα στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: «Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας»», παραπέμποντας σε video από δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012.

Copy link
Powered by Social Snap