Ποια ονόματα «παίζουν» για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης

14/06/19 • 16:40 | UPD 14/06/19 • 16:40

Newsroom eleftherostypos.gr

Η αξιολόγηση των υποψηφίων για τη λίστα της ΝΔ για την λίστα της Α' Θεσσαλονίκης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ για την Θεσσαλονίκη.

Τα ψηφοδέλτια φέρονται να έχουν κλείσει, με ελάχιστες θέσεις να είναι ακόμη ανοιχτές ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και ονόματα «έκπληξη».

Στην η Α’ Θεσσαλονίκης λοιπόν, με την ΝΔ να έχει 4 έδρες και να ενδέχεται να τις διπλασιάσει, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι νυν βουλευτές, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Έλενα Ράπτη, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης.

Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο θα ενταχθεί ο Νίκος Ταχιάος μετά την μη εκλογή του στο δήμο Θεσσαλονίκης ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει ο Κυριάκος Μητσατάκης.

Επίσης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ φέρεται να είναι ακόμα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης, αδελφός του Κυριάκου Βελόπουλου και ο Δημήτρης Κούβελας.

Από τη νέα γενιά φαίνεται να έχει κλειδώσει ο γιατρός, με έντονη κοινωνική δράση, Διαμαντής Γκολιδάκης, η προερχόμενη από την ΟΝΝΕΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου και η δικηγόρος Άννα Ευθυμίου. Στο ψηφοδέλτιο επίσης θα βρεθούν ο Δημήτρης Πανοζάχος, η δημοσιογράφος Σύνθια Σαπίκα, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, η Βίκυ Νάκου, η Μαρία Μήτσιου και η Νιόβη Παυλίδου.

Copy link
Powered by Social Snap