Παπαδημητρίου σε Αρβανίτη στον «αέρα» της ΕΡΤ: Δεν κάνουμε σεξ, πολιτική συζήτηση κάνουμε

11/06/19 • 19:30 | UPD 11/06/19 • 19:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Εντονη αντιπαράθεση, με απρόσμενες ατάκες, ξέσπασε ανάμεσα στον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κώστα Αρβανίτη, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο είχαν σήμερα το πρωί στον αέρα της ΕΡΤ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

Η κόντρα ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν δίπλα- δίπλα, στο πάνελ εκπομπής της ΕΡΤ.  Οι τόνοι  ανέβηκαν όταν κ. Αρβανίτης διαμαρτυρήθηκε ότι ο συνομιλητής του τον διέκοψε, με τον κ. Παπαδημητρίου να λέει «εγώ έχω αρχίσει να νυστάζω» με το «αφήγημα», που επιχειρούσε να προβάλει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», του απάντησε ο κ. Αρβανίτης.

«Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», του αντιγύρισε ο κ. Παπαδημητρίου, που επέκρινε τον συνομιλητή του επειδή δεν προσήλθε στην εκπομπή στην ώρα του. «Δεν ήσασταν στην ώρα σας. Το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας είναι να είναι κάποιος στην ώρα του. Σας περίμενα παρ΄ όλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε», είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

Εκείνη τη στιγμή, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επιχείρησαν να παρέμβουν προκειμένου η συζήτηση να συνεχιστεί, καλώντας τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του «να ολοκληρώσει».

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου.

 

Copy link
Powered by Social Snap