Αθήνα Καιρός

Handelsblatt: Έτσι θέλει να ανανεώσει την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Handelsblatt: Έτσι θέλει να ανανεώσει την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άρθρο αφιέρωμα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τους τρόπους με τους οποίους θέλει να ανανεώσει την Ελλάδα μετά τις εκλογές, κάνει η Handelsblatt.

Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πολλές πιθανότητες να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, καθώς στις δημοσκοπήσεις έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο πολιτικός αντίπαλος του Αλέξη Τσίπρα Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ανανεώσει την Ελλάδα», τονίζεται στο άρθρο και προστίθεται:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ακόμα το γραφείο του τον τρίτο όροφο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Αν και ο ηγέτης του συντηρητικού -φιλελεύθερου κόμματος της αντιπολίτευσης έχει καλές προοπτικές να μετακομίσει στο Μέγαρο Μαξίμου σε τέσσερις εβδομάδες, στην οδό Ηρώδου Αττικού, εκεί όπου από τις αρχές του 1980 ήταν η επίσημη κατοικία των Ελλήνων Πρωθυπουργών. Όπως και του Αλέξη Τσίπρα.

Αν οι δημοσκόποι έχουν δίκιο, σύντομα πρέπει να πακετάρει τα πράγματά του. Στις 7 Ιουλίου, οι Έλληνες θα ψηφίσουν τη νέα Βουλή. Στις δημοσκοπήσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, έχουν σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τσίπρας επιδιώκει να ξεφύγει από τη συντριβή και προτιμά τις πρόωρες εκλογές, μετά και την ήττα στις ευρωεκλογές με 9,3 μονάδες καθώς και την ήττα στις αυτοδιοικητικές».

«Θέλω να σχηματίσω μια ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση, η οποία να κάνει μια διαφορετική οικονομική πολιτική», λέει ο εν αναμονή αρχηγός της ελληνικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της συνένετυξής του, στη Handelsblatt. «Με χαμηλούς φόρους, ταχύτερες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό του κράτους, θα προσελκύσουμε επενδύσεις και θα επιτύχουμε πολύ υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από τη σημερινή κυβέρνηση», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]