Τι είπαν Μητσοτάκης-Καραμανλής στο τετ α τετ στην Βουλή

31/05/19 • 08:24 | UPD 31/05/19 • 08:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Το κλίμα απόλυτης συσπείρωσης που επικρατεί στη Ν.Δ. εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου ενισχύθηκε και από το μήνυμα συστράτευσης που εστάλη από τη συνάντηση που είχαν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, έγινε αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και συζητήθηκε η πορεία του κόμματος προς τις εθνικές εκλογές, που αποτελούν το μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση της πολιτικής αλλαγής. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος την Κυριακή το βράδυ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για τη μεγάλη εκλογική επιτυχία της Ν.Δ.

Το μήνυμα του κ. Καραμανλή για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής έχει καταστεί σαφές και από τη δημόσια παρέμβαση που έκανε πριν από τις ευρωεκλογές, όταν προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Περιστέρι δήλωσε ότι «ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, ισχυρή κυβέρνηση, ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη, φροντίδα για τους μη ευνοημένους και σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στην περιοχή».

«Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η Ν.Δ., μπορεί να διασφαλίσει», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Από την έντυπη έκδοση

Copy link
Powered by Social Snap