Ο Ζέρβας βγαίνει νικητής στο θρίλερ για τον δήμο Θεσσαλονίκης – Τι είπε ενόψει της μάχης με Ταχιάο

27/05/19 • 14:57 | UPD 27/05/19 • 15:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Προσκλητήριο στους πολίτες να κάνουν το επόμενο βήμα και να ενώσουν την πόλη την ερχόμενη Κυριακή έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στην κούρσα για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Μετά από μία μεγάλη νύχτα, θα ήθελα να πω στους πολίτες της Θεσσαλονίκης ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την υποστήριξή τους, για την εμπιστοσύνη τους.

Για την απόφασή τους να βάλουν πάνω από όλα την πόλη. Να διεκδικήσουν μία πόλη καλύτερη για όλους, ένα Δήμαρχο που θα κάνει τη δουλειά.

Που θα νοιάζεται για την καθημερινότητα των πολιτών και θα δίνει λύσεις σε κάθε γειτονιά της. Που θα ξανακάνει περήφανη τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της. Το πρώτο βήμα έγινε χθες.

Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου, πέρα από κόμματα και όποιους διαχωρισμούς. Σας προσκαλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενώσουμε δυνάμεις. Λιγότερα λόγια και πολλή δουλειά. Άλλωστε είμαστε άνθρωποι των πράξεων – Κάθε δέσμευσή μας θα υλοποιηθεί.

Η πόλη δε γυρίζει πίσω. Πάμε όλοι μαζί μπροστά να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή, μία Ημέρα Νίκης. Και νίκη για την Θεσσαλονίκη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Νίκη για τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη 24 αιώνων, είναι να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή Μητρόπολη.

Όπως τα καταφέραμε χτες, έτσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη Κυριακή – έτσι θα τα καταφέρουμε και τα επόμενα 4 χρόνια».

Copy link
Powered by Social Snap