Ψήφισε στη Κηφισιά

Στα γραφεία της ΝΔ για τα exit polls ο Κυριάκος Μητσοτάκης

26/05/19 • 18:17 | UPD 26/05/19 • 18:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Υπό τις επευφημίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά μπήκε στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στα γραφεία της παράταξης στο Μοσχάτο λίγο πριν τις 7 όπου μαζι με τους στενούς συνεργάτες του θα παρακολουθήσει από το γραφείο του στον 3ο όροφο τα exit poll μαζί με τους στενούς τους συνεργάτες.

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας για το αποτέλεσμα των εκλογών.   Όπως ανέφεραν όλες αυτές τις μέρες στελέχη της Πειραιώς, στο τέλος της βραδιάς δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο χαμένος των εκλογών. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες αρνούνται να σχολιάσουν σενάρια και φημολογίες που κυκλοφορούν για την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

Υπό τις επευφημίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά μπήκε στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Προηγουμένως ανταποκρίθηκε χαμογελαστός στα αιτήματα για σέλφι.

Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε υπομονετικά να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν και μέσα στο εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν χαμογελαστός και χαλαρός.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη, μια πολύ ηλιόλουστη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που υποστηρίζουν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα. Σήμερα ο λόγος περνά στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή ημέρα για την πατρίδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιμένει τα πρώτα αποτελέσματα για να κάνει δηλώσεις για το πολιτικό τους διακύβευμα, αφού πρόσθεσε στις δηλώσεις του «Θα τα πούμε το βράδυ, είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μία νέα, φωτεινή ημέρα για την πατρίδα μας».

Copy link
Powered by Social Snap