Πυρετός διαβουλεύσεων

Σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα στη Κουμουνδούρου

26/05/19 • 16:33 | UPD 26/05/19 • 16:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει στην Κυψέλη, έφτασε λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.«Τώρα ψηφίζουμε, θα τα πούμε μετά», είπε στους δημοσιογράφους, ενώ ήταν ελάχιστοι οι πολίτες που τον χειροκρότησαν

Στην Κουμουνδούρου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που συγκάλεσε σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη σύσκεψη, που γίνεται λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, θα γίνει αποτίμηση της εκλογικής διαδικασίας, ενώ θα συζητηθούν και τα σενάρια της επόμενης ημέρας.

Μετά τη σύσκεψη, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο σπίτι του, ενώ θα επιστρέψει εκ νέου στην Κουμουνδούρου, όπου και θα παρακολουθήσει, μαζί με τους συνεργάτες του, τα εκλογικά αποτελέσματα.

Στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει στην Κυψέλη, έφτασε λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.«Τώρα ψηφίζουμε, θα τα πούμε μετά», είπε στους δημοσιογράφους, ενώ ήταν ελάχιστοι οι πολίτες που τον χειροκρότησαν.

Υπενθυμίζεται ότι το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα από τα οποία δεν έχει εμφανιστεί κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά η εκλογική διαδικασία διεξάγεται με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τους δύο γραμματείς.

«Σήμερα είναι μια όμορφη ημέρα για την Ελλάδα, ημέρα δημοκρατίας. Οι πολίτες αποφασίζουν. Είναι και ημέρα ευθύνης, ευθύνης των πολλών να υπερασπιστεί τις θυσίες του λαού, να εγκρίνει, να προστατέψει και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα σε κανέναν καμία χαραμάδα να τα πάρει πίσω», δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Copy link
Powered by Social Snap