στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Μήνυμα Μητσοτάκη: Η Ελλάδα θα γίνει μπλε την Κυριακή – Θα γράψουμε ιστορία

24/05/19 • 20:40 | UPD 24/05/19 • 21:42

Newsroom eleftherostypos.gr

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλάει αυτήν την ώρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη (Προβλήτα Α’, Λιμάνι).

«Την Κυριακή θα γράψουμε τη δικιά μας ξεχωριστή ιστορία», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση.

«Παίρνω δύναμη από την αγάπη σας και υπόσχομαι να την ανταποδώσω με ευθύνη, δουλειά, αποτέλεσμα για όλους τους Έλληνες. Με ξέρετε και σας ξέρω καλά. Με τη βοήθεια του λαού θα κάνουμετην Κυριακή το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή», ανέφερε.

Δείτε live

«Γύρισα όλη την Ελλάδα και είδα τον πόνο των πολιτών αλλά και την αποφασιστικότητα να στηρίξουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους. Η Ελλάδα θα γίνει μπλε το βράδυ της Κυριακής. Είναι το μπλε της πατρίδας που ενώνει όλους τους Έλληνες», είπε ο κ. Μητσοτάκης και μίλησε για τους ανθρώπους που συνάντησε «τον έμπορο, τον αγρότη, τον φοιτητή».

«Δίνουμε αγώνα για την νεολαία, για να έχετε ένα καλύτερο μέλλον. Συνάντησα παντού φιλότιμους δημόσιους υπαλλήλους, την εργαζόμενη μητέρα που αγωνίζεται να τα φέρει πέρα. Άκουσα τη φωνή των Ελλήνων, την επιμονή, την προσμονή, την ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Άκουσα τη θέληση να αφήσουν πίσω τα ψέματα εκείνων που θα καταργούσαν τα Μνημόνια. Να στείλουν απάντηση σε εκείνους που τους ταπείνωσαν στις Πρέσπες και ονόμασαν την πλειονότητα των Ελλήνων φασίστες και ακροδεξιούς. Ξέρω πως οι Έλληνες θέλουν και πάλι να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Το οδοιπορικό στα σπλάχνα της Ελλάδος», είπε.

 

Copy link
Powered by Social Snap