Ο Μητσοτάκης αφηγητής στο τελευταίο σποτ της ΝΔ πριν τις Ευρωεκλογές [βίντεο]

23/05/19 • 16:30 | UPD 23/05/19 • 16:30

Newsroom eleftherostypos.gr

 O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ως αφηγητής παρουσιάζει το σχέδιό του για το "αύριο” της χώρας, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του

Το τελευταίο προεκλογικό της σποτ πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Στο βίντεο καταγράφονται οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ολόκληρη την Ελλάδα και ο πρόεδρος της ΝΔ, ως αφηγητής καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Τα τελευταία 3 χρόνια έχω γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Συνάντησα χιλιάδες Ελληνες και άκουσα από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την αγωνία του πραγματικού ανθρώπου που μετά τις 20 του μήνα μετράει το κάθε ευρώ που του έχει μείνει να ξοδέψει. Η Ελλάδα αυτή δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει. Είμαστε ένας λαός εργατικός, ταλαντούχος, ικανός και πολυμήχανος. Μπορούμε και πολύ καλύτερα. Σταματώντας την παράλογη υπερφορολόγηση που υπονομεύει την ανάπτυξη και καταστρέφει την μεσαία τάξη.

Μειώνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές ώστε οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν οι ίδιοι τον καρπό των κόπων τους. Προωθώντας τολμηρές επενδύσεις. Για να δημιουργήσουμε πολλές, νέες, καλύτερες δουλειές. Γυρνώντας την πατρίδα μας, βρήκα παντού παραδείγματα εξαιρετικών ανθρώπων. Που αποδεικνύουν έμπρακτα με τον αγώνα τους και την αντοχή τους ότι η χώρα έχει μέλλον. Οτι η ελπίδα είναι εδώ, δίπλα μας. Αυτήν την ελπίδα θέλουμε να αναγεννήσουμε. Γι αυτό και στις εκλογές που έρχονται, σας ζητώ να στηρίξετε την Νέα Δημοκρατία. Την παράταξη όλων των Ελλήνων. Που ενωμένη και ανανεωμένη, αποτελεί σήμερα την μοναδική αξιόπιστη λύση για την αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη η χώρα.»

Copy link
Powered by Social Snap