ΝΔ για μετρό Θεσσαλονίκης: Εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό μετά τους μουσαμάδες

16/05/19 • 16:30 | UPD 16/05/19 • 16:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασαν πηγές της ΝΔ τη σημερινή παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης, αναφέροντας ότι μετά τους μουσαμάδες σήμερα εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό.

«Αφού ζωγράφισαν σε μουσαμάδες το Μετρό, σήμερα έκαναν κάτι ακόμη πιο φαντασμαγορικό: Εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό. Μικρή λεπτομέρεια που το τερματίζει: Οι κ. Σπίρτζης, Παππάς και Νοτοπούλου φωτογραφήθηκαν περιχαρείς να κάνουν την πρώτη τους βόλτα, ενώ το βαγόνι ήταν εντελώς ακίνητο. Μέχρι τις εκλογές είναι ικανοί να μοιράσουν και κάρτες πολλαπλών διαδρομών», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές από την Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης στα… αποκαλυπτήρια των βαγονιών που αναμένεται να ξεκινήσουν δοκιμαστικές διαδρομές το φθινόπωρο και… άγνωστο πότε θα τεθούν στη διάθεση των πολιτών της Θεσσαλονίκης εκτός από  τον Χρήστο Σπίρτζη, αρμόδιο υπουργό Μεταφορών, ήταν η Κατερίνα Νοτοπούλου υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ ,ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, που όλα χαμόγελα αντιμετώπισαν με άνεση τους φωτογράφους.

Copy link
Powered by Social Snap