Το σποτ του ΚΙΝΑΛ που τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ: Το παρδαλό ΙΧ…, o τιμονιέρης Τσίπρας και ο γκρεμός

15/05/19 • 18:52 | UPD 15/05/19 • 19:01

Newsroom eleftherostypos.gr

Το GPS, που φαίνεται να συμβολίζει την εσωκομματική αντιπολίτευση, αναφέρει "σε 100 μέτρα στροφή, ΑΡΙΣΤΕΡΑ", αλλά άλλες οι βουλές του "τιμονιέρη"..

Το πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής με το οποίο «τρολάρει» άγρια τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα παρδαλό χρωματικά αυτοκίνητο που συμβολίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, και τα πολιτικά «ανοίγματά» του, με τον «τιμονιέρη» Αλέξη Τσίπρα να οδηγεί ενώ στον καθρέφτη του αυτοκινήτου κρέμονται δίκην… χαϊμαλιών η Κατερίνα Παπακώστα, ο Παύλος Πολάκης, η Έλενα Κουντουρά.

Το GPS, που φαίνεται να συμβολίζει την εσωκομματική αντιπολίτευση, αναφέρει «σε 100 μέτρα στροφή, ΑΡΙΣΤΕΡΑ». «Σε 50 μέτρα στροφή, ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ακούγεται και πάλι το GPS, ενώ διακρίνεται ένα πούρο – παραπομπή στη φωτογραφία του πρωθυπουργού στο κότερο. Παρά τις παραινέσεις και τις διαμαρτυρίες του GPS όμως, ο πρωθυπουργός τιμονιέρης στρίβει το τιμόνι… δεξιά στο χωματόδρομο οπότε ο σταθμός που ακούγεται το Bella Ciao («Όμορφη Αντίο») το εμβληματικό ιταλικό αντιστασιακό τραγούδι, γυρίζει αυτομάτως σε λαϊκά κομμάτια, που συμβολίζουν τη λαϊκή δεξιά και τον λαϊκισμό.

«Βρίσκεστε σε αδιέξοδο» επαναλαμβάνει το GPS, ώσπου ο τιμονιέρης να σταματήσει πίσω από ένα πολυτελές γερμανικό όχημα, παραπομπή στη Γερμανία, ενώ ενώπιον του βρίσκεται γκρεμός. «Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι! Στις ευρωεκλογές στείλε μήνυμα Κίνημα Αλλαγής Τώρα» κλείνει το βίντεο ο αφηγητής.

Το ευρηματικό σποτ

Copy link
Powered by Social Snap