Θύμιος Λυμπερόπουλος: Από στρατιώτης της ΝΔ στην αγκαλιά του Τσίπρα [εικόνες]

15/05/19 • 18:08 | UPD 15/05/19 • 18:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο πρόεδρος των οδηγών ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος κάποια στιγμή έκανε αγώνα υπέρ τη Νέας δημοκρατίας αλλά πλέον οι εποχές άλλαξαν και πλέον είναι  φανατικός οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα

O θερμός εναγκαλισμό με τον Αλέξη Τσίπρα στην συγκέντρωση στο Αιγάλεω με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστος.

Ο πρόεδρος των οδηγών ταξί, κάποια στιγμή έκανε αγώνα υπέρ τη Νέας δημοκρατίας αλλά πλέον οι εποχές άλλαξαν και τώρα είναι  φανατικός οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα.

«Πήγα στο Αιγάλεω γιατί υπάρχουν δύο επιλογές για μένα: Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη με το Διεθνές Ταμείο και ο Αλέξης Τσίπρας και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο» είπε, μιλώντας στην εκπομπή One Talk του Δημήτρη Μανιάτη, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, παραθέτοντας τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ανέφερε, αν καταλάβει η κοινωνία τη διαφορά αυτή, ο Αλέξης Τσίπρας «πρέπει να κάνει πάρτι στις εκλογές».

Την ίδια ώρα, ο ίδιος δήλωσε πως έχει αποδείξει στον κλάδο ότι είναι σταθερός στις απόψεις του και τις αξίες του διαχρονικά, κάνοντας λόγο για επίθεση εκ μέρους της ΝΔ κατά του ιδίου φτιάχνοντας παράταξη εναντίον του στον κλάδο.

Ερωτώμενος αν θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λυμπερόπουλος τόνισε πως «αν δω ότι χρειάζεται -για να μη βγει ο Μητσοτάκης- να παρασύρω τον κόσμο προκειμένου να σώσω το επάγγελμά μου, τότε θα το σκεφτώ».

H αντίδραση στο twitter

Οι εναγκαλισμοί του Τσίπρα με τον Λυμπερόπουλο δεν θα μπορούσαν να μην σχολιαστούν και από το twitter με τους χρήστες του να προχωρούν σε κάποιες ιδιαίτερα ευφάνταστες αναρτήσεις.

Επίθεση από τον Αυγενάκη

Δριμεία κριτική στον Θύμιο Λυμπερόπουλο εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος που αλλάζει κόμματα μέρα παρά μέρα, βρέθηκε χθες, κατά κυριολεξία, στην αγκαλιά του κ. Τσίπρα. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και όχι των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί;», σημείωσε

«Ο κ. Λυμπερόπουλος κατά σύστημα διαστρεβλώνει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως ακριβώς κάνει και ο κ. Τσίπρας. Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των αυτοκινητιστών ταξί δεν εκφράζονται ούτε στο ελάχιστο από τον ίδιο. Είναι σκληρά εργαζόμενοι και γνωρίζουν καλά ότι μόνο να κερδίσουν έχουν από τις νέες τεχνολογίες. Σε αυτό άλλωστε πιστεύει και η Νέα Δημοκρατία, στην ενθάρρυνση δηλαδή των νέων τεχνολογιών αλλά μόνο για αδειοδοτημένα οχήματα και όχι για οποιαδήποτε εταιρεία λειτουργεί με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού.

Με τους εναγκαλισμούς Τσίπρα-Λυμπερόπουλου χθες στο Αιγάλεω, όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί ξέρουν πια ποιος πραγματικά εξυπηρετεί διαχρονικά τα συμφέροντά και ποιος θέλει να τους κρατήσει σε μια άλλη εποχή απλά και μόνον για να εξυπηρετήσει προσωπικές επιδιώξεις».

Copy link
Powered by Social Snap