Η Αθηνά Σπύρου η νεότερη υπ. δημοτική σύμβουλος σε Ψυχικό-Φιλοθέη

15/05/19 • 16:48 | UPD 15/05/19 • 16:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Έχοντας μεγαλώσει και ζήσει τα παιδικά της χρόνια στο Ψυχικό η ίδια υποστηρίζει꞉ «Οι καιροί επιτάσσουν την παρουσία των νέων εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για το Δήμο τους.

Η οικονομολόγος Αθηνά Σπύρου είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στα Χρηματοοικονομικά και εργάζεται σε Ναυτιλιακή εταιρεία.

Νέα και δυναμική προσωπικότητα συμπορευόμενη με τον Δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη και τη Συμμαχία των Πολιτών οραματίζεται να είναι εκπρόσωπος της γενιάς της και θεωρεί πως η κοινωνική προσφορά μπορεί να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη μιας πόλης, και μιας κοινωνίας για ένα βελτιωμένο παρόν και ένα καλύτερο μέλλον.

Έχοντας μεγαλώσει και ζήσει τα παιδικά της χρόνια στο Ψυχικό η ίδια υποστηρίζει꞉ «Οι καιροί επιτάσσουν την παρουσία των νέων εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για το Δήμο τους. Η φωνή της νέας γενιάς είναι ισχυρή, γεμάτη γνώσεις, και οφείλει να ακούγεται δυνατά για να πάει μπροστά ο τόπος μας.»

Υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων όπου εχει ήδη χρηματοδοτηθεί και οφείλουμε να συνεχίσουμε για το Δήμο μας με στόχο να ζούμε σε μια πόλη που προσθέτει αξία στην καθημερινοτητά μας. Η κυρία Σπύρου εστιάζει στις εξής προτεραιότητες꞉

-Να παραμείνει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού οικονομικά βιώσιμος χωρίς ελλείμματα.

-Να ενισχυθεί ο πράσινος χαρακτήρας της πόλης μας και να αναβάθμιστούν ολες οι γειτονιές με έργα που έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί.

-Να γίνουμε ο Δήμος πρώτυπο για την Παιδεία με σύχρονες δράσεις στα σχολεία της πόλης μας.

-Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές στην ανακύκλωση με την ενημέρωση, την εκπαιδευση και τη συνεργασία όλων των δημοτών

-Να ενισχυθούν τα προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για όλους τουε ενήλικες και να είμαστε διπλα στην εργαζόμενη οικογένεια και την τρίτη ηλικία με άρτιες κοινωνικές δομές.

Copy link
Powered by Social Snap