Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί προβληματισμού για την Ευρωζώνη

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί προβληματισμού για την Ευρωζώνη

Διαψεύδονται από το υπουργείο Οικονομικών, τα δημοσιεύματα ότι ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη σημερινή συζήτηση της υποεπιτροπής της Βουλής για το χρέος και την απομείωσή του, δήθεν υπονόησε ότι τίθεται θέμα για τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο, ο κ. Τσακαλώτος «ποτέ δεν προβληματίστηκε για το “εάν η Ελλάδα μπορεί να επιζήσει σε αυτή την ευρωζώνη”. Αυτό που θέτει, και έθετε ήδη από την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, είναι να υπάρξει συζήτηση για την αρχιτεκτονική της ευρωζώνης – δεν αμφισβητεί, δηλαδή, την πορεία της χώρας μέσα στο ευρώ. Το ζήτημα της αρχιτεκτονικής της ευρωζώνης, άλλωστε, το θέτει και στις διεθνείς παρεμβάσεις του».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version