ΝΔ: Να απαντήσει ο Τσίπρας-Μινχάουζεν πόσο κόστισαν οι σκαφάτες διακοπές του και ποιος τις πλήρωσε

13/05/19 • 17:36 | UPD 13/05/19 • 19:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Η ΝΔ απευθύνει στον πρωθυπουργό συγκεκριμένες ερωτήσεις, όπως πόσο κόστισαν οι διακοπές του και ποιος τις πλήρωσε.

Ποιος πλήρωσε και πόσο κόστισαν οι μυστικές διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό Παναγόπουλου καλεί η Νέα Δημοκρατία τον ίδιο τον πρωθυπουργό να απαντήσει με αφορμή την αποψινή του τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της όχι μόνο ανοίγει το θέμα των μυστικών διακοπών του πρωθυπουργού στο πολυτελές σκάφος του Παναγόπουλου, αλλά φανερώνει ότι υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση της «θαλαμηγού».

Απευθύνει στον πρωθυπουργό συγκεκριμένες ερωτήσεις, όπως πόσο κόστισαν οι διακοπές του και ποιος τις πλήρωσε. Καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό να μην αποφύγει για άλλη μια φορά να δώσει απαντήσεις, αλλά τον προτρέπει σήμερα κιόλας το βράδυ, κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha, να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο  κ. Τσίπρας που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προσωπικό του ταξί, ξαφνικά πέταξε με το αεροπλάνο της γραμμής στα Γιάννενα για να βγάλει μια φωτογραφία ανάμεσα στους «πολλούς». Καλοσύνη του. Είπε όμως και πάλι ψέματα. Όπως πάντα. Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι «δεν συνηθίζει να παίρνει το κυβερνητικό για εσωτερικές πτήσεις, για να μην γίνονται τόσα έξοδα», ενώ πρόσφατα πέταξε με αυτό στην… Κοζάνη.

Θυμίζουμε ότι είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 δήλωνε ότι «βγάζουμε προς πώληση το κυβερνητικό αεροσκάφος, γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσουμε από μας» και έφτασε στο σημείο να αλλάξει μέχρι και το πρωθυπουργικό μενού γιατί χωρίς γαριδομακαρονάδα του φάνηκε φτωχό.

Ελπίζουμε ότι ο Τσίπρας-Μινχάουζεν, στην αποψινή του συνέντευξη, θα απαντήσει έστω γιατί απέκρυψε τις σκαφάτες διακοπές του, ποιος τις πλήρωσε κι αν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα ότι ξεκουράστηκαν στην ίδια θαλαμηγό και άλλα στελέχη της κυβέρνησής του αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι».

Copy link
Powered by Social Snap