Μεϊμαράκης για Ευρωεκλογές: Αν η διαφορά είναι μεγάλη η κυβέρνηση δεν στέκει

13/05/19 • 11:12 | UPD 13/05/19 • 11:12

Newsroom eleftherostypos.gr

«Εάν η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και το ποσοστό της ΝΔ είναι πολύ υψηλό εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση δεν στέκει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης

Την άποψη ότι «η κυβέρνηση δεν στέκει» εάν το βράδυ της 26ης Μαΐου η διαφορά στις Ευρωεκλογές είναι πολύ μεγάλη υπέρ της ΝΔ εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Εάν η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και το ποσοστό της ΝΔ είναι πολύ υψηλό εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση δεν στέκει» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στις 26 μιλάει ο πολίτης και το μήνυμά του πρέπει να γίνει σεβαστό. Οι ευρωεκλογές διεξάγονται ενόψει εθνικών εκλογών και η ψήφος των πολιτών θα έχει πολιτική ανάλυση».

«Εγώ μάχομαι για να έχει το «3» μπροστά το ποσοστό της ΝΔ {….} και θα το έχει» είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και αναφερόμενος στην κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη την περασμένη Τετάρτη κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης υφίσταται εδώ και καιρό επίθεση για την οικογένειά του και τον πατέρα του. Η απάντησή του έπρεπε να δοθεί».

 

Copy link
Powered by Social Snap