Το μήνυμα για ισχυρή πολιτική αλλαγή που λαμβάνω σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Θα είναι μια ευρεία νίκη, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου. Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί και να πάει η χώρα σε εκλογές σε 4 εβδομάδες, πρόσθεσε.
«Δεν δίνει 13η σύνταξη ο κ. Τσίπρας, δίνει ένα επίδομα με ξεδιάντροπο τρόπο»
Δεν δίνει 13η σύνταξη ο κ. Τσίπρας, είπε ο κ. Μητσοτάκης, δίνει ένα επίδομα με ξεδιάντροπο τρόπο. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό αν δεν αναπτυχθεί η οικονομία. Θέλω να αυξήσω το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, πρόσθεσε απαντώντας σε ερωτήσεις στην διακαναλική συνέντευξη Τύπου.
«Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία»
Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Και πρόσθεσε ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι για τη ΝΔ η ασφάλεια σε όλη τη χώρα. Προανήγγειλε προμήθεια νέων περιπολικών μέσα σε ένα έτος και αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους αστυνομικούς εντός εξαμήνου. Αυτοί που τα σπανέ, είπε, στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζουν ότι η ΝΔ έχει τη βούληση να σταματήσουν.
![Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγεί μέσω instagram το νέο καφέ του χιονοδρομικού στα Καλάβρυτα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/mitsotakis-1-150x150.jpg)
![Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/mitsotakis-ski-1-150x150-webp.jpg)