Μαριλένα Μηναΐδη: Μία δυναμική παρουσία με έντονη φιλανθρωπική δράση στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη

11/05/19 • 17:12 | UPD 11/05/19 • 17:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», το οποίο προσφέρει διά βίου ζωής στέγη και εξειδικευμένη φροντίδα σε οικότροφους που εμφανίζουν πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και έχουν ανάγκη από ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης και ενεργό μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Μια δυναμική παρουσία, με έντονη φιλανθρωπική δράση, κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο της Αθήνας, Η Μαριλένα Μηναΐδη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά», βρίσκεται στο πλευρό παιδιών και ατόμων με ειδικές ανάγκες, νέων που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και δηλώνει αποφασισμένη να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Αθηναίων.

Είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», το οποίο προσφέρει διά βίου ζωής στέγη και εξειδικευμένη φροντίδα σε οικότροφους που εμφανίζουν πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και έχουν ανάγκη από ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης και ενεργό μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» (πρόκειται για μια ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών).

Στόχος αυτής της δράσης είναι η προσφορά φροντίδας σε εκείνα τα παιδιά και τους νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδοοικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες αλλά και διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες. Αξίζει δε να επισημανθεί πως η Ενωση «Μαζί για το Παιδί», πέρα από την ψυχολογική και ηθική στήριξη, ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά μέσα από δράσεις που διοργανώνει.

Επαγγελματικά, η Μαριλένα Μηναΐδη δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων κυρίως στην Αθήνα. Γι’ αυτό και γνωρίζει πολύ καλά κάθε γωνιά της. Ετσι, όπως λέει στους Αθηναίους που συναντά, είναι σε θέση να παρατηρεί αλλά και να καταγράφει καθημερινά τα χιλιάδες προβλήματα που απαιτούν τη λύση τους και δυστυχώς πολλαπλασιάζονται. Η κυρία Μηναΐδη επισκέπτεται όλες τις γειτονιές προκειμένου να συναντήσει όσους περισσότερους δημότες μπορεί, στο χρόνο που απομένει για τις εκλογές. Μάλιστα, προκειμένου να έχει η ίδια προσωπική άποψη για τα προβλήματα των δημοτών «τρέχει» την εκστρατεία μόνη της, χωρίς επιτελείο και γραφείο.

Ανήκει στα πρόσωπα που για πρώτη φορά διεκδικούν ψήφο προτίμησης, με τη συνολική της έντονη δραστηριότητα να αποτελεί και το βασικό της πλεονέκτημα και να την καθιστά ένα ισχυρό «χαρτί» στα χέρια του Κώστα Μπακογιάννη για την επόμενη ημέρα της Αθήνας. Όσο για το μήνυμά της είναι η φράση του Κώστα Μπακογιάννη πως «δεν μπορεί ποτέ να μην φταίει κανείς. Για αυτά που λέμε και κάνουμε ή δεν κάνουμε θα φταίμε εμείς. Τελεία».

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 

Copy link
Powered by Social Snap