Κοτζιάς: Τα email που παρουσίασε ο Καμμένος υπεκλάπησαν από Ρώσους ή Κινέζους ή την ΕΥΠ

10/05/19 • 17:24 | UPD 10/05/19 • 17:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Τόνισε ότι τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν προέρχονταν  από τον server του Υπουργείου αλλά από αμερικανικά  server και άρα η υποκλοπή θα μπορούσε να γίνει μόνο από χάκερ της ΕΥΠ ή από Ρώσους ή από τους Κινέζους

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο Νίκος Κοτζιάς  στη Βουλή καθώς άφησε υπόνοιες για υποκλοπή των περίφημων email που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, με τη συνεργασία Ρώσων, της ΕΥΠ ή και των Κινέζων.

Τόνισε ότι τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν προέρχονταν  από τον server του Υπουργείου αλλά από αμερικανικά  server και άρα η υποκλοπή θα μπορούσε να γίνει μόνο από χάκερ της ΕΥΠ ή από Ρώσους ή από τους Κινέζους. Κι αυτό διότι, κατά τον ίδιο, αν κάποιος προσπαθήσει να χακάρει τους Αμερικάνους χτυπούν… καμπανάκια.

«Άρα λοιπόν ή έχουμε παραχάραξη ή υποκλοπή από υπηρεσίες», κατέληξε ο Νίκος Κοτζιάς. από εκεί και πέρα κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για fαke news ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του ζητήσει συγνώμη για παλαιότερη ανάρτησή του, με την οποία έλεγε ότι ο υποδιευθυντής της ΤτΕ είναι παντρεμένος με τη κόρη του: «Περιμένω 4 χρόνια τη δημόσια συγγνώμη για τη δημόσια συκοφαντία ενάντια στην οικογένειά μου. Και μετά ενοχλείται και μιλάει για επίθεση εναντίον του».

Σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών για ακόμη μία φορά υπερασπίστηκε τις ενέργειές του και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι είχε συμφωνήσει στο όρο Μακεδονία και μάλιστα για χρήση μόνο στο εξωτερικό και όχι στο εσωτερικό των Σκοπίων.

Copy link
Powered by Social Snap