Το EleftherosTypos.gr στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Φανάρι [εικόνες]

25/04/19 • 20:14 | UPD 25/04/19 • 20:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο Φανάρι συναντήθηκε και με τον δημοσιογράφο του Ελεύθερου Τύπου Μανώλη Κωστίδη

Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου εκκλησιαστικέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του την Μεγάλη Πέμπτη στο Φανάρι.

Στην θεία λειτουργία που τελέστηκε στο ναό του Αγίου Γεωργίου το παρών έδωσε και η Γενική πρόξενος της Ελλάδας Γεωργία Σουλτανοπουλου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριαρχείο Βαρθολομαίο στο πατριαρχικό γραφείο.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά να σας υποδεχόμεθα εδώ στο Φανάρι και για εμένα και για το Οικουμενικό Πατριαρχείο σήμερα μεγάλη Πέμπτη εν αναμονή της Αναστάσεως» είπε ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας κκ Βαρθολομαίος απευθυνόμενος στον  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενώ ο κ Μητσοτάκης από την πλευρά του ανέφερε «Παναγιώτατε ήθελα Μεγάλη Πέμπτη να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ εδώ μαζί σας σε αυτή την τόσο σπουδαία μέρα της Ορθοδοξίας να σας μεταφέρω τα για μια ακόμη φορά την βαθιά αγάπη και τον σεβασμό μας » σημείωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης στην συνάντηση του με τον κ. Βαρθολομαίο και θυμήθηκε την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ίμβρο όπου παρευρέθη σε θυρανοίξια Παρεκκλησίου που ανακαίνισης πρόσφατα για να ξαναλειτουργεί μετά από δεκαετίες.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε όμως και με τον δημοσιογράφο του Ελεύθερου Τύπου Μανώλη Κωστίδη, έναν άνθρωπο που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης.

Ο Μανώλης Κωστίδης ξενάγησε τον πρόεδρο της ΝΔ στο Φανάρι ενώ οι δύο τους συζήτησαν για αρκετά φλέγοντα ζητήματα.

Copy link
Powered by Social Snap