ΝΔ: Δεν θα κοπεί κανένα δώρο

22/04/19 • 14:32 | UPD 22/04/19 • 15:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Η αξιωματική αντιπολίτευση ξεκαθαρίζει πως κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κάνοντας λόγο για fake news

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στην εφημερίδα «Δημοκρατία» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας στο οποίο αναφέρεται πως «ο Κυριάκος κόβει τα δώρα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση ξεκαθαρίζει πως κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κάνοντας λόγο για fake news.

Αναλυτικά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Όσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».

Copy link
Powered by Social Snap