Δέρβος: Η υπόθεση Novartis είναι μια σκευωρία που στήθηκε για να θίξει υπολήψεις

15/04/19 • 17:23 | UPD 15/04/19 • 17:23

Newsroom eleftherostypos.gr

«Η υπόθεση Novartis, από δήθεν το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού κράτους εκτυλίχθηκε στη μεγαλύτερη και πιο επαίσχυντη πολιτική σκευωρία που έχει υπάρξει. Ο μόνος λόγος που στήθηκε από κυβερνητικά στελέχη είναι για να θίξει υπολήψεις και συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Δέρβος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN».

Ο κ. Δέρβος τόνισε ότι τη στιγμή που «η υπόθεση της Novartis καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει αφενός συγνώμη και αφετέρου να απολογηθεί για την υπόθεση Πετσίτη, η οποία αποτελεί το μόνο πραγματικό σκάνδαλο».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ανάπτυξης της χώρας, ο κ. Δέρβος διευκρίνισε ότι την τελευταία τετραετία δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε μια επένδυση. «Ταυτόχρονα», πρόσθεσε, «η μείωση της ανεργίας είναι επίπλαστη, δεδομένης της φυγής μεγάλου ποσοστού των νέων στο εξωτερικό».

Κλείνοντας, ανέφερε πως το μοναδικό «επίτευγμα» της κυβέρνησης «ήταν να στεγνώσει τη μεσαία τάξη και να πλήξει ανεπανόρθωτα την επιχειρηματικότητα».

Copy link
Powered by Social Snap