Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που έγινε από την Alco για λογαριασμό του newsit.gr προηγείται με 17% ο υποψήφιος που στηρίζεται από τη ΝΔ, Νίκος Ταχιάος, ενώ ακολουθεί με 12,5% ο Γιώργος Ορφανός ο «αντάρτης» της ΝΔ.
Ακολουθεί η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου με 8,5% και πιο κάτω είναι οι Παναγιώτης Ψωμιάδης, Σπύρος Βούγιας και Κωνσταντίνος Ζέρβας με 7%, ενώ οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν μεγάλο ποσοστό 16%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, Ταχιάος και Ορφανός φαίνεται να σταθεροποιούνται στις δυο πρώτες θέσεις. Στις θετικές γνώμες υπερέχει ο Γιώργος Ορφανός και «πρωτιά» στις αρνητικές γνώμες έχει η Κατερίνα Νοτοπούλου.

![Σκληρό ροκ στην αποχώρηση Τατούλη: Εμπάργκο, καλτσοδέτες και ένταση [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/06/arkadia-500.jpg)
