Εγκατέλειψε ομιλία η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου – Άφωνη έμεινε η Τσαπανίδου

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Εγκατέλειψε ομιλία η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου – Άφωνη έμεινε η Τσαπανίδου

Άφωνη μια ολόκληρη αίθουσα αφήσει η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, αφού εγκατέλειψε την ομιλία της γιατί άκουσε κάποιους να δυσανασχετούν από το κοινό.

Η κα Χατζηγεωργίου ενοχλήθηκε όταν μερίδα του ακροατηρίου, διαμαρτυρήθηκαν για την ομιλία της καθώς η υφυπουργός αντί να αναφερθεί στην προσφορά του νοσοκομείου, (όπως θα ταίριαζε στο πλαίσιο της εκδήλωσης)  αρκέστηκε σε μια «διαφήμιση» των επιτευγμάτων της κυβέρνησης στον Τομέα της Υγείας.

Την ώρα εκείνη, μάλιστα σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κάποιος από το κοινό φώναξε: «Για το Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και η κ.Χατζηγεωργίου  να διακόψει την ομιλία της και να αποχωρήσει.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από μικροφώνου από τους διοργανωτές της εκδήλωσης να μην αποχωρήσει η υφυπουργός κατευθύνθηκε στην έξοδο και αποχώρησε από την εκδήλωση.

Στο ακροατήριο βρισκόταν μεταξύ των άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου ο οποίος δεν ακολούθησε την υφυπουργό στην έξοδο, καθώς και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σχολίασε αρνητικά την απόφαση της κ. Χατζηγεωργίου να αποχωρήσει.

Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελ  Χατζηγεωργίου αποχωρεί από την εκδήλωση για το Παπαγεωργίου

Σε επίσημη ανακοίνωσή της για το περιστατικό, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου αναφέρει:

«Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου.

Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών. Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους.

Είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα.

Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της.

Κύριε Μητσοτάκη, τα στελέχη του κόμματός σας όσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τόσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version