Τι λέει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τα σενάρια νέου κόμματος με Παπακώστα

25/03/19 • 18:51 | UPD 25/03/19 • 18:51

Newsroom eleftherostypos.gr

« Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν αποφάσεις και συνεπώς πρωτοβουλίες...», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του Αρη Σπηλιωτόπουλου

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο να συνεργάζεται με την Κατερίνα Παπακώστα, στο κόμμα που θα ιδρύσει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, σχολίασαν συνεργάτες του.

«Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πληροφορήθηκε τη δημοσίευση σεναρίων που τον αφορούν. Ξεκαθαρίζουμε ότι και στο παρελθόν και στο παρόν έχει γίνει κοινωνός απόψεων και προτάσεων από πολλούς φίλους και συνεργάτες και από πολιτικούς σχηματισμούς. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν αποφάσεις και συνεπώς πρωτοβουλίες…», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες πρώην υπουργού.

«Εννοείται ότι συναντήσεις και συζητήσεις υπάρχουν με στελέχη και συμμαχητές εντός και εκτός ΝΔ. Αυτό είναι αναμενόμενο για ένα στέλεχος που δεν έχασε εκλογές αλλά παραιτήθηκε για την παράταξη ώστε να δώσει τη μάχη του Δήμου της Αθήνας και συνεπώς είναι εν ενεργεία όπως άλλωστε και όσοι από τη ΝΔ παραιτηθούν για να δώσουν τη μάχη των Ευρωεκλογών. Το ηθικό πλεονέκτημα δεν τεμαχίζεται και δεν ράβεται ανάλογα με εκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους….», καταλήγουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copy link
Powered by Social Snap