Διάσημος τραγουδιστής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Μενίδι [εικόνα]

24/03/19 • 19:14 | UPD 24/03/19 • 19:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Η φωνή του έχει ταυτιστεί με την παράδοση μας. Στο άκουσμα και μόνο μίας εισαγωγής νησιώτικου τραγουδιού αντιλαμβανόμαστε αμέσως ποιος είναι ο ερμηνευτής, αλλά και δημιουργός του!

Σε ρυθμούς αυτοδιοικητικών εκλογών είμαστε εδώ και αρκετό καιρό στην χώρα με τους συνδυασμούς να ανακοινώνουν σιγά τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς αλλά και τραγουδιστές μεταξύ των υποψηφίων, όπως ο Χάρης Ρώμας, Ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Γιώργος Τσαλίκης και άλλοι.

Σειρά έχει τώρα να κατέβει στον στίβο της πολιτικής και συγκεκριμένα στον Δήμο Αχαρνών με τον νυν δήμαρχο  Γιάννη Κασσαβό, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο διάσημος νησιώτης τραγουδιστής.

Η φωνή του Βαγγέλη Κονιτόπουλου έχει ταυτιστεί με την παράδοση μας. Στο άκουσμα και μόνο μίας εισαγωγής νησιώτικου τραγουδιού αντιλαμβανόμαστε αμέσως ποιος είναι ο ερμηνευτής, αλλά και δημιουργός του!

«Αποδέχτηκα την πρόσκληση του φίλου Γιάννη Κασσαβού γιατί είναι από τους ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν τον πολιτισμό με έργα και όχι μόνο λόγια. Παρά τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκείνος έθεσε γερά θεμέλια στον πολιτισμό και κυρίως στην ανάδειξη της ιστορίας των Αχαρνών με πρόσφατο παράδειγμα την έκδοση του ιστορικού λευκώματος που αναφέρει όλη την σύγχρονη ιστορία της πόλης μας. Ζω στις Αχαρνές με την οικογένειά μου από επιλογή, όπως από επιλογή επιθυμώ να βοηθήσω ώστε το έργο του Γιάννη Κασσαβού να έρθει εις πέρας και να αναδείξουμε όχι μόνο την πλούσια ιστορία των Αχαρνών, αλλά και την τέχνη μέσα από τους δεκάδες καλλιτέχνες που γεννά αυτός ο τόπος. Είμαι υπερήφανος για την πόλη που ζω και θα παλέψω για το καλύτερο» δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Ό Βαγγέλης Κονιτόπουλος είναι το τελευταίο παιδί του Μιχάλη Κονιτόπουλου και της Μαρίας Φυρογένη,αδελφός της Ειρήνης Κονιτοπούλου-Λεγάκη,του Γιώργου,του Κώστα,και της Αγγελικής Κονιτοπούλου.

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Κασσαβό!Η φωνή του έχει ταυτιστεί με την παράδοση…

Posted by ΑχαρNAI – Ενεργοί Πολίτες on Sunday, 24 March 2019

Copy link
Powered by Social Snap