Θεοδωράκης για τηλεοπτικές άδειες: Ο λαός καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάτι βρώμικο [βίντεο]

26/09/16 • 20:51 | UPD 26/09/16 • 21:07

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης έκανε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού αναφορικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως «ο Παππάς υπερασπιζόταν τον Καλογρίτσα» και ζήτησε να ελεγχθούν διεξοδικά όλα τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Ιβάν Σαββίδη και τις δηλώσεις που έκανε μετά την δημοπράτηση.

«Μπορούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό ΕΣΡ και να πληρώσουν τις άδειες τα 8 κανάλια», είπε στην συνέχεια για να προσθέσει: «Το βασικό είναι ότι στην Ευρώπη δεν μπορούν να κατανοήσουν την απόφαση για τέσσερα κανάλια. Πίστωση χρόνου από τους Ευρωπαίους δίνεται στον Τσίπρα, αλλά η Ευρώπη δεν επεμβαίνει εν θερμώ. Θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα επέμβει, όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Χρηματοδοτούμε τρία κανάλια, που τώρα θα δώσουμε και αυξήσεις και όλη η ιδιωτική αγορά θα συρρικνωθεί. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κατανοητό στον ελληνικό λαό, ξεκάθαρο, ότι υπάρχει κάτι βρώμικο σε αυτήν την παρέα».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Καλογρίτσα, είπε: «Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τις καλύτερες σχέσεις με το περιβάλλον Τσίπρα, τον κύριο Καλογρίτσα, που παίρνει συνεχώς δάνεια από μία τράπεζα μη συστημική. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της Τράπεζας Αττικής από παλιότερα χρόνια, καθώς εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο κ. Τσίπρας, είναι ο κ. Παππάς, είναι ο κ. Σπίρτζης και αρκετοί αναπληρωματικοί. Είναι σαφές ότι αυτή διαπλοκή προσβάλει έναν κόσμο στο ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση τι θα έλεγε στον κ. Τσίπρα απάντησε: «Θα έλεγα στον Τσίπρα γιατί τόσα λάθη, γιατί τόση συνεχή εξαπάτηση του ελληνικού λαού; Ο Τσίπρας δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στον κόσμο και να πει «έκανα ό,τι είχα υποσχεθεί στη Θεσσαλονίκη». Ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής των δημαγωγών του παρελθόντος».