Ο Γιάννης Μπουτάρης στηρίζει την υποψηφιότητα του Πέτρου Λεκάκη

13/03/19 • 22:26 | UPD 13/03/19 • 22:26

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Πέτρου Λεκάκη και της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρώτη» για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Εξερχόμενος από το κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» ο κ. Μπουταρης, δήλωσε: «Η παρουσία μου εκτός από συναισθηματική είναι και ουσιαστική. Στηρίζω αυτή την παράταξη που έχει βγει από τα σπλάχνα της Πρωτοβουλίας. Όπως είπε και ο Πέτρος Λεκάκης υπάρχει γνώση πως λειτουργεί ο δήμος, ποια είναι τα πρόβληματα και βέβαια το κυριότερο απ’ όλα έχουν διάθεση να συνεχίσουν να κάνουν δουλειά».

Πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης, πως «αυτό για μένα είναι εξαιρετική επιβεβαίωση της επιτυχίας της Πρωτοβουλίας η οποία έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ κόμμα για να μαζέψει κόσμο και να έχει αυστηρές διαδικασίες. Κάποιοι πήγαν σε άλλον υποψήφιο, αλλά η βασική ομάδα της Πρωτοβουλίας συνεχίζει και διεκδικεί το δήμο. Προφανώς με το σύστημα που υπάρχει είναι απαραίτητες οι συνεργασίες.

Η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» τώρα θα πάρει την προσωπικότητα των ανθρώπων που είναι μπροστά. Κάθε καινούργια κατάσταση έχει άλλες προσωπικότητες, αλλά όλα αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει με την αντίληψη της Πρωτοβουλίας».