Επιστολή Πολάκη σε Στουρνάρα: Θέλω να παρευρεθώ στο επόμενο ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδος

27/02/19 • 11:38 | UPD 27/02/19 • 11:38

Newsroom eleftherostypos.gr

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης σε επιστολή του προς το γενικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, την οποία κοινοποιεί στον διοικητή Γ. Στουρνάρα, κάνει λόγο για μεροληπτική στάση της ΤτΕ

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδος ζητάει να συμμετάσχει ο αναπληρωτής Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης σε επιστολή του προς το γενικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, την οποία κοινοποιεί στον διοικητή Γ. Στουρνάρα, κάνει λόγο για μεροληπτική στάση της ΤτΕ.

Επισημαίνει ότι η ΤτΕ δεν έχει επιδείξει τον ίδιο ζήλο για τον έλεγχο της φερεγγυότητας και των όρων χορήγησης δανείων από τράπεζες σε άλλα πολιτικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις που κατέχουν ΜΜΕ και για τα οποία έχει καταγγελθεί δημοσίως πως δεν εξυπηρετούνται.
Για το λόγο αυτό, ζητά να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ. της Τράπεζας, ώστε “να σας ενημερώσω για συγκεκριμένα δάνεια τα οποία δεν πληρούν τις κατά το νόμο και κατά τους κανονισμούς λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης”.

Σήμερα το πρωί παραδόθηκε η παρακάτω επιστολή στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζες της Ελλάδας.(κοινοποίηση και…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Wednesday, 27 February 2019

Copy link
Powered by Social Snap