Η Ωκεανίς μπλόκαρε την επίσκεψη του Μητσοτάκη στη Θράκη

22/02/19 • 10:36 | UPD 22/02/19 • 10:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο κ.Μητσοτάκης θα πήγαινε την Κυριακή στην περιοχή και αφού έκανε περιοδεία σε περιοχές του νομού Ροδόπης, το βράδυ θα μιλούσε σε εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ξάνθη

Το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει έντονα την περιοχή της Θράκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με χιόνια και υπερβολικό κρύο, είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως έγραψε το Evros-news.gr, ο κ.Μητσοτάκης θα πήγαινε την Κυριακή στην περιοχή και αφού έκανε περιοδεία σε περιοχές του νομού Ροδόπης, το βράδυ θα μιλούσε σε εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ξάνθη.

Αν και το πρόγραμμα δεν είχε ανακοινωθεί, μάθαμε ότι θα επισκεπτόταν τελικά και την Καβάλα, ενώ ένας από τους λόγους της επίσκεψης του, ήταν να επισημάνει ότι η Ν.Δ στηρίζει για υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο.

Είναι αυτή την στιγμή άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά η συγκεκριμένη επίσκεψη του αρχηγού της Ν.Δ στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Μητσοτάκης πήρε πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες από… πρώτο χέρι και συγκεκριμένα τον γνωστό μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος του κόμματος στην Αθήνα.

Copy link
Powered by Social Snap